• ginseng

    ginseng

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Acérola Effets - Ail Effets - Aloe Vera Effets - Ashwagandha Effets - Acai Baies Effets - Cannabis Effets - Cannelle Effets - Chlorella Effets - Citron Effets - Cordyceps Effets - Curcuma Effets - Echinacea Effets - Fenugrec Effets - Ganoderma Effets - Garcinia Cambogia Effets - Gelée Royale Effets - Gingembre Effets - Ginkgo Biloba Effets - Ginseng Effets - Gluten Effets - Goji Effets - Griffonia Simplicifolia Effets - Guarana Effets - Harpagophytum Effets - Maca Effets - Mandragore Effets - Mélisse Effets - Menthée Poivrée Effets - Omega 3 Effets - Ortie Effets - Propolis Effets - Rhodiola Effets - Spiruline Effets - Thym Effets - Tribulus Terrestris Effets - En.mr-ginseng.com Effets About Mr-ginseng-com Effets Acai Berry Effets - Aloe Vera Effets - Ashwagandha Effets - Cannabis Effets - Chlorella Effets - Cinnamon Effets - Echinacea Effets - Garlic Effets - Ginger Effets - Ginkgo Biloba Effets - Ginseng Panax Effets - Gluten Effets - Goji Berry Effets - Guarana Effets - Lemon Balm Effets - Maca Effets - Omega 3 Effets - Peppermint Effets - Propolis Effets - Rhodiola Rosea Effets - Royal Jelly Effets - Spirulina Effets - Tribulus Terrestris Effets - Turmeric Effets -

    Tietoja rotu Rottweiler

    Rottweiler Front

     

    Monta kertaa, mitä tiedämme Rottweilers opimme sanomalehtien, television tai naapurin vieressä, se ei ole paras tapa saada tarkkaa tietoa!

     

    Rottweilers ovat yksi niistä koirarodut pahin "maine" ja käsitys, että monet ihmiset ovat heistä ei edes lähellä todellisuutta.

     

    Useita vuosia koulutusta ja rakastaa näitä uskomattomia koiria opetti minulle paljon niistä.

     

    Toivottavasti nämä tiedot Rottweiler'll avulla saat paremman käsityksen todellisesta rodun rottweiler varmasti syytä tietää.

     

    Historia ja alkuperä

     

    Vaikka Rottweiler rodun tunnemme tänään alkunsa Saksassa jo 20-luvulla, se on historia ulottuu pitkälle taaksepäin ja koko Euroopassa.

     

    Historia varhaisen alkuja rottweiler rotu ei ole dokumentoitu, vaan uskotaan polveutuvan koirista, jotka matkustivat kaikkialla Euroopassa Rooman armeijan. Nämä varhaiset koirat ovat usein kuvattu "mastiffi tyyppi" ja luultavasti on samankaltaisuutta, joka lähetettiin sen Rottie.

    Nimi "Rottweiler" tulee kaupungin nimi Saksassa, Rottweil, joka rakennettiin paikalle roomalainen kylpy. Punainen laatat, jotka kaivettiin siellä antoi kaupungin nimensä "Rot das Wil", joka käännettynä punainen laatta.

    Nämä varhaiset esi koirien Rottweilers tänään oli työkoiria, ja yleensä käytetään laidunnuksen tai henkilöiden suojelun ja omaisuuden.

    Ensimmäinen virallinen standardi Rottweiler rodun koottiin vuonna 1901.

    Ensimmäinen Rottweiler roduissa muodostettiin vuonna 1907 Heidelberg, Saksa. Kaupunki nyt usein kutsutaan "true syntyi Rottweiler".

    Ensimmäinen Rottweiler oli tuotu Saksasta Yhdysvaltoihin vuonna 1928, ja Isossa-Britanniassa vuonna 1936.

    Rotu oli aalto suosion 1980- ja 90-luvulla ja saavutti numero 4 luettelossa suosituimmista roduista AKC vuonna 1998. Sen jälkeen (kuten usein tapahtuu, kun kilpailu tulee "päähänpisto") oli laskua.

    Vuonna 2008 Rottie oli sijalla 14, mutta sen jälkeen hänen "tähti" on jälleen nousussa. Vuonna 2011 Rottweiler oli # 10, ja vuonna 2012 luvut osoittavat ne # 9.

    Standard ja luonne rodun

     

    Vaikka standardi aikaisin kilpailu on kirjoittanut Albert Kull 1883, virallinen standardi Rottweiler rodun perustettiin vuonna 1921 ja on pysynyt lähes muuttumattomana vuodesta.

     

    Nykyään monet ihmiset ajattelevat Rottweiler rodun "jättiläinen rotu" ja jotkut kasvattajat pyrkivät (varomattomasti minun mielestäni) nostamalla suurempia koiria. Kuitenkin rottweiler standardi kuvataan yleisesti "koira keskisuuresta suureen kokoon."

     

    Rottie mies on mitattava välillä 24 ja 27 tuumaa (olkapää), ja naisten välillä 22 ja 23 tuumaa. Paino pitäisi pudota jonnekin välillä 75 ja 130 kiloa. Naaraat yleensä alapäähän toimenpiteitä.

    Hiusten tulee olla musta, "pisteitä" tan, ruostetta tai mahonkia. Se on kaksinkertainen kerros, vahva paksu, musta, pintakerros kerroksella harmaa tai punainen. Huulet, kumit, polkuanturat ja mustat kynnet. tummanruskeat silmät.

    Joskus se voi tuottaa puhtaan rodun "Red Rottweiler", mutta ne ovat harvinaisia.

    Rottweiler luonne ei ole ilkeä tai aggressiivinen koira (kuten monet ihmiset uskovat väärin).

    Rotumääritelmä kuvaa "koira rauhallinen, luottavainen ja rohkea", ja jotkin sanat haluaisin käyttää kuvaamaan minun Rotties ovat ... .. Rohkea, vahva, älykäs, omistettu, ahkera, omistettu, uskollinen, kömpelö ( minun täytyy sanoa enemmän?)

    face rottweiler

     

    terveys

     

    Vaikka rottweilers ovat isoja, vahvoja koiria, kuten mikä tahansa muu koirarotu on heikkoutensa ja taipumusta tiettyihin terveysongelmia.

     

     

    Nämä ovat joitakin yleisimpiä ongelmia Rottweilers kannalta terveyttä ......

     

    Hip ja kyynärpää dysplasiaa - huono koulutus nivelissä, jotka voivat aiheuttaa ontuminen vaihtelevasti.

    Sydänsairaus - Aorttastenoosi sub on yleisin sydänsairaus nähdään rottweilers ja voi johtaa koiran sydämen vajaatoimintaa.

    Cruciate nivelside kyynel - kyynel nivelsiteiden takana jaloissa. Se aiheuttaa epävakautta ja ontuminen.

    Turvotus (tunnetaan myös vääntö tai mahalaukun laajentuma) - Kun vatsa on laajentunut ja täynnä kaasua nopeasti, sitten vääntää epänormaalisti.

    Entropium - kansi kääntyy silmään pintaan.

    Ihoärsytystä ja koiran allergiat.

    Syöpä - etenkin luusyöpä.

    Syyhy - loistauti aiheuttavat ihoärsytystä ja hiustenlähtöä.

    Erittäin alttiimpia koiran parvoviruksen - erittäin elinvoimaiset ja vakava sairaus, joka yleensä (mutta ei aina) vaikuttaa pennut ja voi tappaa 24 tunnin kuluessa.

    Elinikä rottweiler on lyhyempi ääripäässä, osittain kokonsa ja osittain siksi terveysongelmia tämän rodun. Keskimääräinen elinikä rottweiler on tällä hetkellä vain 9 vuotta (ihmisen).

     

    Tiesitkö, että?

     

    Muutamia mielenkiintoisia faktoja rottweilers et ehkä ole ennen kuullut ...

     

    Varhainen taso Rottweiler sallitaan eri värimuunnoksilla, kuten punainen, sininen, harmaa ja "tiikerinraitojen." Valkoiset merkit olivat myös yleisiä.

    Rottweilers ovat hitaita kypsyä, ja yleensä pidetä aikuista vasta noin 2 vuotta vanha. (Olen uros, joka ei saavuttanut aikuisten kokoa, kunnes hän oli melkein 3!).

    Keskimääräinen elinikä rottweiler on välillä 7 ja 10 vuotta.

    Monet Rotties "puhua". Se on eräänlainen valitusten matalataajuista ääntä (ei pidä sekoittaa hymyilee). Rakastan sitä, kun koirani tekee näin, se tuntuu vähän kuin kehrätä kissa.

    Rottweilers irtoa hiukset - PALJON! Ne voivat olla lyhyt turkki, joka näyttää aina puhdas, mutta älä mene lankaan. Sinun täytyy valmistella Rottie säännöllisesti ja koira hiukset tulee osa elämääsi.

    Taipumus Rottweiler nojaa ihmisiä on takaisku on päiviä, jolloin he olivat karjaa karjateitä. He käyttivät tätä tekniikkaa luottaa karjan ja saada heidät siirtymään tiettyyn suuntaan.

    Välillä 12 ja 29-luvuilla, Rottweiler tunnetaan myös nimellä "Metzgerhund" tai "Butchers Dog", koska se on käytetty suojaamaan rahaa lihakauppiaat matkustaa ja markkinoista.

    Rotties ovat työkoiria ja ovat onnellisimpia kun heillä on tehtävä. Osa toiminnasta, jossa koira voi kunnostautua sisältää tottelevaisuus, seuranta, karting, ja Schutzhund (sekoitus kehittyneitä tottelevaisuus, suojelu ja seuranta).

    Rottweilers erinomaisia ​​opaskoiria, ja monet heistä toimivat poliisi, etsintä ja pelastus, tulli, oppaita tai terapian koiria.

    Huomautus: Sana "Rottweiler" on vaikeaa, ja usein virheellisesti kirjoitettu. Joitakin yleisiä kirjoitusvirheitä ovat "Rottweiller, rottwailer, rottweiler tai rottweiler". Kun etsit tietoa tästä rodusta, erityistä huolta oikein kirjoittaa hakusanoja. ! Oikeinkirjoitus auttaa paljon!

    Nämä jos ne ovat loistava koiria oikeassa?

     

    Rodusta Snautseri

    Oletko snautseri planteándote lisätä perhe, mutta haluat lisätietoja rotu? No, pitää käsittelyssä oppia kaiken Snautseri rotu.

     

    schnauzerLos liskot ovat ihania lemmikkejä, koska niiden fantastinen persoonallisuus ja kaunis ulkonäkö. Seuraavat ovat vain muutamia faktoja rotu Snautseri:

     

    Tyypit liskot. On olemassa kolme eri variaatioita liskot, Suursnautseri, Snautserikerho ja kääpiösnautseri. Sen lisäksi ilmeistä kokoerot, kaikki ovat samanlaisia ​​persoonallisuuksia ja fyysisiin ominaisuuksiin.

     

    Temperamentti Snautseri. Yksi suurista ominaisuuksista Snautseri rotu on sen loistava persoonallisuus. Kaikki kolmenlaisia ​​liskot ovat samankaltaisia ​​persoonallisuuden piirteet. Näitä ovat uskollisuus, rohkeus, sosiaalisia ja hellä. Se johtuu näistä suurta persoonallisuuden piirteet, jotka ovat suosittu valinta lemmikkieläimiä.

     

    Training Snautseri. Yksi tärkeimmistä asioista sinun pitäisi tietää Snautseri rotu on, että he tarvitsevat koulutusta. Tämä sisältää snautseri osoittavat, että olet johtaja perheen. Ihannetapauksessa ryhtynyt kouluttamaan oman snautseri ja näyttää johtavan asemansa hetkestä tuoda ne kotiin. Ilman näitä kahta asiaa, sinun snautserit voi tulla itsepäinen ja kankea koira. Toinen tapa kouluttaa snautseri on ilmoittautumalla paikallinen koira tottelevaisuusharjoitusten. Lisäetuna, tämä on myös hyvä tapa seurustella oman snautseri.

     

    giganteRequisitos schnauzer tilaa. Kääpiösnautseri standardin ja elää hyvin huoneistojen tai talojen pienet telakat. Kuitenkin suursnautseri tarvitsee hieman enemmän tilaa ja ihannetapauksessa valtava terassi, jossa voi juosta.

     

    Liikunta kilpailussa. Toinen piirre Snautseri rotu on sen energinen luonne. Tämän vuoksi, snautseri on käytettävä päivittäin. On monia tapoja, joilla voit käyttää oman snautseri, kuten päivän kävelee, mennä rannalle tai joen, tai liittyä paikallisen koira tottelevaisuusharjoitusten.

     

     

    Alkuperä Snautseri. Snautseri rotu alkunsa 16-luvulla Saksassa.

     

    Terveysongelmat liskot. Kuten kaikki koirarodut, liskot ovat alttiita tietyille terveysongelmia. Näitä ovat sydän vikoja ja perinnöllisiä terveysongelmia. Jos tunnet snautseri on terveysongelma, varaa aika eläinlääkärille mahdollisimman pian. Olisi myös hyvä idea ajoittaa säännöllisesti checkups kanssa vet muutaman kerran vuodessa, vaikka ei ole mitään vikaa snautseri. He voivat tarkastella sitä ja varmista, että kaikki on täysin kunnossa.

     

    Elinajanodote Snautseri. Terve snautseri elää noin viisitoista vuotta.

     

    Kuten voitte nähdä edellä tiedot Snautseri rotu, ne ovat erinomainen valinta lemmikkieläinten. Ja mitä sellaista Snautseri valitset, voit päätyä uskomattoman ihana perheenjäsen. Joten mene tekee snautseri tänään!

     

    Alla on galleria liskot: