• cannelle

    cannelle

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Acérola Propriétés - Ail Propriétés - Aloe Vera Propriétés - Ashwagandha Propriétés - Acai Baies Propriétés - Cannabis Propriétés - Cannelle Propriétés - Chlorella Propriétés - Citron Propriétés - Cordyceps Propriétés - Curcuma Propriétés - Echinacea Propriétés - Fenugrec Propriétés - Ganoderma Propriétés - Garcinia Cambogia Propriétés - Gelée Royale Propriétés - Gingembre Propriétés - Ginkgo Biloba Propriétés - Ginseng Propriétés - Gluten Propriétés - Goji Propriétés - Griffonia Simplicifolia Propriétés - Guarana Propriétés - Harpagophytum Propriétés - Maca Propriétés - Mandragore Propriétés - Mélisse Propriétés - Menthée Poivrée Propriétés - Omega 3 Propriétés - Ortie Propriétés - Propolis Propriétés - Rhodiola Propriétés - Spiruline Propriétés - Thym Propriétés - Tribulus Terrestris Propriétés - En.mr-ginseng.com Propriétés About Mr-ginseng-com Propriétés Acai Berry Propriétés - Aloe Vera Propriétés - Ashwagandha Propriétés - Cannabis Propriétés - Chlorella Propriétés - Cinnamon Propriétés - Echinacea Propriétés - Garlic Propriétés - Ginger Propriétés - Ginkgo Biloba Propriétés - Ginseng Panax Propriétés - Gluten Propriétés - Goji Berry Propriétés - Guarana Propriétés - Lemon Balm Propriétés - Maca Propriétés - Omega 3 Propriétés - Peppermint Propriétés - Propolis Propriétés - Rhodiola Rosea Propriétés - Royal Jelly Propriétés - Spirulina Propriétés - Tribulus Terrestris Propriétés - Turmeric Propriétés -

    Om racen Rottweiler

    Rottweiler Front

     

    Mange gange, hvad vi ved af Rottweilere vi lære af aviser, tv eller naboen ved siden af, det er ikke den bedste måde at få præcise oplysninger!

     

    Rottweilere er en af ​​de racer af hunde værste "omdømme", og opfattelsen af, at mange mennesker har af dem ikke engang tæt på virkeligheden.

     

    Flere års uddannelse og elsker disse fantastiske hunde lærte mig en masse om dem.

     

    Jeg håber, at denne information fra Rottweiler'll hjælpe dig en bedre idé om den sande racen rottweiler bestemt værd at vide.

     

    Historie og Origins

     

    Selvom rottweiler racen vi kender i dag opstod i Tyskland i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, det har en historie, der går langt tilbage og i hele Europa.

     

    Historien om de tidlige begyndelse af Rottweiler racen er ikke dokumenteret, men menes at nedstamme fra de hunde, der rejste i hele Europa med den romerske hær. Disse tidlige hunde er ofte beskrevet som "mastiff type" og sandsynligvis er ligheden der blev transmitteret til Rottie.

    Navnet "Rottweiler" kommer fra navnet på en by i Tyskland, Rottweil, som blev bygget på stedet af en romersk bad. De røde fliser, der blev udgravet der gav byen sit navn "Rot Das Wil", som kan oversættes som røde fliser.

    Disse tidlige forfædre af hunde Rottweilers dag arbejdede hunde, og normalt bruges til kvæg græsning eller beskyttelse af personer og ejendom.

    Den første officielle standard af rottweiler racen blev udarbejdet i 1901.

    De første rottweiler racen klubber blev dannet i 1907 i Heidelberg, Tyskland. By nu ofte kendt som den "sande fødestedet for Rottweiler".

    Den første Rottweiler blev importeret fra Tyskland til USA i 1928, og i Storbritannien i 1936.

    Løbet havde en bølge af popularitet i 1980'erne og 90'erne og nåede nummer fire på listen over de mest populære racer i AKC i 1998. Derefter (som det ofte sker, når et løb bliver en "indfald") der var et fald.

    I 2008 blev Rottie placeret som nummer 14, men siden da hans "stjerne" igen har været stigende. I 2011 var Rottweiler i # 10, og i 2012 viser tallene dem i # 9.

    Standard og karakter af løbet

     

    Selv om en standard tidlig løb blev skrevet af Albert Kull i 1883, blev den officielle standard af rottweiler racen etableret i 1921 og har været stort set uændret siden.

     

    I dag er mange mennesker tænker på den Rottweiler race som en "kæmpe race" og nogle opdrættere stræber (uklogt efter min mening) ved at hæve større hunde. Men Rottweiler standarden generelt beskrives som en "hund af medium til stor størrelse."

     

    En Rottie mandlig skal måle mellem 24 og 27 inches (til skulder), og en kvindelig mellem 22 og 23 inches. Vægten skal falde et sted mellem 75 og 130 pounds. Hunner har tendens til den nedre ende af foranstaltningerne.

    Håret skal være sort, med "punkter" tan, rust eller mahogni. Det har en dobbelt lag, stærk tyk, sort, øverste lag med et lag af grå eller rød. Lips, tandkød, trædepuder og sorte negle. mørkebrune øjne.

    Nogle gange kan det producere en ren race "Red Rottweiler", men de er sjældne.

    Rottweileren temperament er ikke en ond eller aggressiv hund (som mange mennesker tror fejlagtigt).

    Racen standard beskriver en "hund rolig, selvsikker og modig", og nogle af de ord, jeg ville bruge til at beskrive mine Rotties er ... .. Modig, stærk, intelligent, dedikeret, hårdtarbejdende, dedikerede, loyale, klodset ( jeg har brug for at sige mere?)

    Face rottweiler

     

    sundhed

     

    Selvom Rottweilere er store, stærke hunde, som enhver anden hunderace har deres svagheder og en disposition til visse sundhedsmæssige problemer.

     

     

    Disse er nogle af de mest almindelige problemer med Rottweilere i form af sundhedsmæssige forhold ......

     

    Hip og albue dysplasi - dårlig uddannelse af leddene, der kan forårsage halthed i varierende grader.

    Hjertesygdom - Aortastenose sub er den mest almindelige form af hjerte problem set i Rottweilere og kan føre til hunde kongestiv hjerteinsufficiens.

    Korsbånd tåre - tåre af ledbånd i bagbenene. Det forårsager ustabilitet og halthed.

    Hævelse (også kendt som vridning eller gastrisk dilatation) - Når maven er udspilet og fuld af gas hurtigt, vrider derefter unormalt.

    Entropion - Låget bliver til øjets overflade.

    Hudirritationer og hunde allergi.

    Kræft - især knoglekræft.

    Fnat - parasitisk sygdom forårsager hudirritation og hårtab.

    Stærkt disponerede for hundeparvovirus - En meget ondartet og alvorlig sygdom, der normalt (men ikke altid) påvirker hvalpe og kan dræbe inden for 24 timer.

    Levetiden for en rottweiler er på den kortere ende af skalaen, dels på grund af sin størrelse og dels på grund af de sundhedsmæssige problemer af denne race. Den gennemsnitlige levealder for en rottweiler er i øjeblikket kun 9 år (menneskelige).

     

    Vidste du at?

     

    Her er nogle interessante fakta om Rottweilere du måske ikke har hørt før ...

     

    Den tidlige standard Rottweiler tillades forskellige pelsfarver, herunder rød, blå, grå og "tiger striber." Hvide aftegninger var også almindelige.

    Rottweilere er langsomme til at modnes, og som regel ikke for voksne indtil omkring 2 år. (Jeg har en mand, der ikke nåede voksen størrelse, indtil han var næsten 3!).

    Den gennemsnitlige levealder for en rottweiler er mellem 7 og 10 år.

    Mange Rotties "tale". Det er slags klager lavfrekvent lyd (ikke at forveksle med grynt). Jeg elsker det, når min hund gør dette, det virker en smule ligesom spinde af en kat.

    Rottweilere kaste hår - MEGET! De kan have en kort pels, som synes altid rene, men lad dig ikke narre. Du bliver nødt til at forberede din Rottie regelmæssigt og hund hår vil blive en del af dit liv.

    Tendensen af ​​Rottweiler lean på mennesker er en tilbagevenden til de dage, hvor de var kvæg drovers. De brugte denne teknik til at stole på husdyr og få dem til at bevæge sig i en bestemt retning.

    Mellem 12 og 29 århundrede, blev rottweiler også kendt som "Metzgerhund" eller "Butchers hund", fordi det blev brugt til at beskytte pengene fra slagtere i rejse til og fra markederne.

    De Rotties er brugshunde og er lykkeligst, når de har et job at gøre. Nogle af de aktiviteter, hvor din hund kan udmærke omfatter lydighed, sporing, karting, og Schutzhund (en blanding af avanceret lydighed, beskyttelse og overvågning).

    Rottweilere gøre fremragende servicehunde, og mange af dem arbejder som politi, eftersøgning og redning, Told, guider eller terapi hunde.

    Bemærk: Ordet "Rottweiler" er vanskelig, og ofte fejlagtigt stavet. Nogle almindelige stavefejl er 'Rottweiller, rottwailer, Rottweiler eller Rotweiler'. Når du er på udkig efter oplysninger om dette løb, tage særlig pleje for at indtaste søgetermer korrekt. ! Den korrekte stavemåde vil hjælpe en masse!

    Disse hvis de er fantastiske hunde ret?

     

    Om løb Schnauzer

    Er du en Schnauzer planteándote tilføje til din familie, men du ønsker at lære mere om løbet? Nå, holde læsning for at lære alt om Schnauzer racen.

     

    schnauzerLos Schnauzers er vidunderlige kæledyr på grund af deres fantastiske personlighed og smukke udseende. Følgende er blot nogle fakta om racen Schnauzer:

     

    Typer af Schnauzers. Der er tre forskellige variationer af Schnauzers, Giant Schnauzer, Standard Schnauzer og Miniature Schnauzer. Bortset fra de åbenlyse forskelle i størrelse, har alle lignende personligheder og fysiske udseende.

     

    Temperament Schnauzer. En af de store funktioner i Schnauzer racen er dens vidunderlige personlighed. Alle tre typer Schnauzers har lignende personlighedstræk. Disse omfatter loyalitet, mod, social og kærlig. Det er på grund af disse store personlighedstræk, der er et populært valg blandt familiens kæledyr.

     

    Træning Schnauzer. En af de vigtigste ting, du bør vide om Schnauzer racen er, at de har brug for uddannelse. Dette omfatter dit Schnauzer viser, at du er leder af familien. Ideelt du begyndte at træne din Schnauzer og vise din førerposition fra det øjeblik du bringe dem hjem. Uden disse to ting, kan din Schnauzer blive en stædig og uhåndterlig hund. En anden måde at træne din Schnauzer er indskrive på en lokal hund lydighed klasse. Som en ekstra fordel, det er også en god måde at socialisere din Schnauzer.

     

    giganteRequisitos schnauzer plads. Miniature Schnauzer standard og leve godt i lejligheder eller huse med små værfter. Det er imidlertid nødvendigt, Giant Schnauzer lidt mere plads og ideelt en kæmpe gårdhave, hvor du kan køre rundt.

     

    Øvelse i kapløbet. En anden funktion i Schnauzer racen er dens energiske natur. På grund af dette, skal Schnauzer udøves på daglig basis. Der er mange måder, du kan udøve din Schnauzer, herunder daglige gåture, gå til stranden eller floden, eller deltage i en lokal hund lydighed klasse.

     

     

    Origins af Schnauzer. Den Schnauzer racen opstod i det 16. århundrede i Tyskland.

     

    Helbredsproblemer Schnauzere. Som alle racer af hunde, Schnauzere er tilbøjelige til visse sundhedsmæssige problemer. Disse omfatter hjertefejl og arvelige helbredsproblemer. Hvis du føler din Schnauzer har et sundhedsproblem, bestille en tid hos din dyrlæge så hurtigt som muligt. Det ville også være en god idé at planlægge regelmæssige checkups med dyrlægen et par gange om året, selv om der ikke er noget galt med din Schnauzer. De vil være i stand til at undersøge det og sørge for alt er helt fint.

     

    Den forventede levetid for en Schnauzer. En sund Schnauzer leve et liv omkring femten år.

     

    Som du kan se fra ovenstående oplysninger om Schnauzer racen, de er et glimrende valg af kæledyr. Og uanset hvilken slags Schnauzer du vælger, vil du ende op med en utrolig dejlig familie medlem. Så gå vedtager en Schnauzer i dag!

     

    Nedenfor er et galleri af Schnauzere: